Ниже цене горива за пољопривреднике на НИС Петрол бензинским станицама

У сусрет предстојећим пољопривредним радовима, компанија НИС је покренула акцију «Агро викенд», у оквиру које наши потрошачи могу да остваре додатне попусте приликом куповине гасног уља 0,1.

AGRO-KARTICA-pumpa

Промотивна акција се спроводи нa 146 НИС Петрол бензинских станица широм Србије, сваког викенда, суботом и недељом, и траје до 15. новембра.

У оквиру акције «Агро викенд», компанија НИС у наведеним временским интервалима обезбеђује попуст од пет динара по литру гасног уља 0,1 за све потрошаче на НИС Петрол бензинским станицама на којима важи промотивна активност. Самим тим, корисници НИС Агро картица, уз већ постојеће снижење од три динара по литру које имају, могу да остваре укупан попуст од осам динара по литру гасног уља 0,1. Корисници НИС Златне Агро картице у оквиру ове акције приликом куповине гасног уља 0,1 могу да остваре попуст од 10 динара.

Детаљне информације о акцији «Агро викенд“, као и списак станица на које се односи промотивна активност, доступне су на сајту www.nispetrol.rs, а могу се добити и бесплатним позивом на број кол центра НИС-а 08 0000 8888.

Корисник НИС Агро картице може да буде физичко лице, предузетник или правно лице које има активни статус регистрованог пољопривредног домаћинства или газдинства. Поред попуста на дизел горива евро пет квалитета, уз НИС Агро картицу пољопривредници остварују попуст од 15% на асортиман Нисотек уља и мазива, као и на одабрану робу широке потрошње. Поступак издавања НИС Агро картице је једноставан, а картица бесплатна. Детаљан механизам издавања и коришћења НИС Агро картице доступан је на потрошачком сајту www.nispetrol.rs.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд