Нова GAZPROM бензинска станица на ауто-путу Ниш-Београд

Kомпанија НИС, као водећа енергетска компанија на домаћем тржишту, наставља са развојем малопродајне мреже у Србији, отварањем новог малопродајног објекта GAZPROM премијум бренда на ауто-путу Ниш-Београд, у месту Багрдан, код Јагодине.

GAZPROM бензинске станице представљају модерну малопродајну мрежу које послују на четири тржишта Југоисточне Европе

Реч је о деветнаестој бензинској станици НИС-овог премијум бренда GAZPROM који је компанија отворила у оквиру највеће малопродајне мреже нафтних деривата на домаћем тржишту.

Нова бензинска станица GAZPROM премијум сегмента компаније НИС изграђена је у складу са најсавременијим светским технолошким, безбедносним и еколошким стандардима, располаже савременом опремом као и двостраним мултиплекс аутоматима за точење горива. На савременој GAZPROM бензинској станици потрошачима су 24 сата дневно на располагању висококвалитетни деривати евро-5 стандарда домаће производње, а део понуде су и премијум G-Drive деривати, као и ТНГ унапређеног квалитета из Рафинерије нафте Панчево. Модерни амбијент GAZPROM бензинске станица уз брзу и ефикасну услугу нуди и богат избор робе широке потрошње, бесплатни приступ бежичном интернету, а потрошачи могу да рачунају и на разноврсну гастрономску понуду најквалитетнијих производа која им је доступна у оквиру Drive Café ресторана. На новој бензинској станици потрошаче очекују и све погодности унапређеног «Са нама на путу» програма лојалности НИС-а, укључујући и могућност плаћања горива и додатног асортимана на одложено, до 45 дана.

Oтварањем новог GAZPROM малопродајног објекта у Багрдану обезбеђена су радна места за 21 новог запосленог. Самим тим, НИС, као лидер на домаћем тржишту нафтних деривата, потврђује статус једног од водећих послодаваца на домаћем тржишту, као и опредељеност да настави са улагањима у развој и модернизацију своје малопродајне мреже што је један од стратешких праваца у пословању компаније.

GAZPROM бензинске станице представљају модерну малопродајну мрежу које послују на четири тржишта Југоисточне Европе са више од 90 објеката, нудећи високи квалитет понуде и услуге потрошачима Србије, Бугарске, Румуније и Босне и Херцеговине. Реч је о премијум малопродајном сегменту компаније НИС која руководи мрежом од више од 400 бензинских станица у Србији и региону и које нуде врхунски квалитет горива европског стандарда из Рафинерије нафте Панчево. Пажљиво одабраном понудом допунског асортимана, као и константним унапређењем услуге и производа, GAZPROM бензинске станице усмерене су на задовољење потреба најзахтевнијих потрошача.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд