Нова GAZPROM бензинска станица у Београду

Компанија НИС данас је у Београду отворила нову бензинску станицу у ланцу GAZPROM. Нова станица „Жарково 1“, налази се у Трговачкој улици, у општини Чукарица, а потрошачима ће осим високо-квалитетног горива, понудити и широк спектар допунских производа, као и првокласну услугу.

Станицу су свечано отворили директор Блока промет НИС-а Алексеј Черников и заменик директора Блока промет Павел Кандалинцев
Станицу су свечано отворили директор Блока промет НИС-а Алексеј Черников и заменик директора Блока промет Павел Кандалинцев

Ово је 14. по реду станица овог премијум бренда у Србији, а чак 94. у региону Југоисточне Европе у којем мрежа GAZPROM бензинских станица послује. Изграђена је у складу са најзахтевнијим еколошким прописима и опремљена савременом опремом и двостраним мултиплекс аутоматима за точење горива. У пријатном амбијенту и ексклузивној понуди ове станице потрошачи ће моћи да уживају 24 сата дневно, а у њеном саставу се налази и ресторан, као и аутоперионица.

Успутна локација, у центру Жаркова, ка магистралном путу који води ка значајним градовима и туристичким дестинацијама Србије, врхунско гориво Евро 5 квалитета произведено у Рафинерији нафте Панчево, бежични интернет, одлична кафа и укупна понуда, чине ову бензинску станицу идеалним местом за предах и наставак путовања.

„GAZPROM бензинске станице су међународни, премијум бренд и на њима се примењује најновија, модерна технологија, која је у складу са савременим стандардима пословања. Тренутно смо најбрже растућа мрежа која је врхунским квалитетом горива, понудом допунског асортимана и услуге, веома брзо задобила поверење потрошача Србије, Бугарске, Румуније и Босне и Херцеговине. Сталним унапређењем понуде, оправдавамо наше обећање које дајемо поруком ‘Најбоље је пред вама’, јер нам је задовољство наших потрошача увек на првом месту. Желимо да корисници наших услуга у GAZPROM бензинским станицама препознају верног и поузданог партнера на путу“, изјавио је приликом отварања нове бензинске станице Алексеј Черников, директор Блока промет у НИС-у.

GAZPROM бензинске станице су нова, модерна мрежа компаније НИС, које послују на четири тржишта Југоисточне Европе са више од 90 објеката, нудећи високи квалитет понуде и услуге потрошачима Србије, Бугарске, Румуније и Босне и Херцеговине. Припадају премијум сегменту балканског тржишта, нудећи поуздан квалитет горива произвденог по европским стандарима, а пажљиво одабраном понудом допунског асортимана и ресторана, као и пратећим услугама, задовољавају потребе чак и најзахтевнијих потрошача. За GAZPROM бензинске станице компанија НИС је добитник признања „Најбоље из Србије“ у 2013. години.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд