Нова станица акције “ Спортом против насиља” у Чачку

Основна школа „Вук Караџић“ у Чачку била је нова станица акције “Спортом против насиља”. На едукативан, здрав и забаван начин, око 500 школараца од првог до четвртог разреда упознало се са основама “белог спорта”.

Акција „Спортом против насиља“ одржана је, уз подршку НИС-а, у Основној школи „Вук Караџић“ у Чачку.
Акција „Спортом против насиља“ одржана је, уз подршку НИС-а, у Основној школи „Вук Караџић“ у Чачку.

Овом приликом свим малишанима који су учествовали у акцији, уручене су специјалне дипломе као знак захвалности на подршци и фер плеју .

Компанија НИС се као вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а, у оквиру свог слогана “Будућност на делу” и стратегије друштвено одговорног пословања, на овај начин активно уклучила у промоцију здравог живота и анимирања младих талената.

Акцију “Спортом против насиља” реализује се у организацији НИС-а, Тениског савеза Србије (ТСС), Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Министарства омладине и спорта. У акцији је до сада је учествовало више од 24000 ђака из преко 50 школа и градова широм Србије.

Обилазак градова за ову школску годину „тениски караван“ завршиће посетом Србобрану. Ново дружење са малишанима широм Србије заказано је са првим данима школске 2016/17. године.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд