Нови Пазар угостио НИС отворену школу тениса за децу

Компанија НИС и Тениски савез Србије (ТСС) наставили су са одржавањем бесплатних школа тениса за децу широм Србије.

Овог викенда, тениском каравану домаћин је био Град Нови Пазар и Центар Дуга уз подршку Спортског савеза, где су деца свих узраста имала прилику да уз помоћ стручних тренера, коришћења мањих рекета и лакших лоптица, науче правила “белог спорта”, али и одиграју прави тениски меч. Ово је трећа посета НИС-а и ТСС-а Новом Пазару, а у акцији је учествовала и вишеструка шампионка и репрезентативка Србије 15-годишња Фатма Идризовић, која је заједно са малишанима одиграла тениски меч, а након тога малим шампионима уручила дипломе за труд, фер плеј и показани такмичарски дух.

Бесплатне школе тениса за децу НИС и ТСС организују већ осам година заредом. Циљ ове акције је подршка дечјем спорту, промоција здравог начина живота и правилног развоја младих.

Тениски караван боравиће у овој сезони у укупно 11 градова широм Србије, а следеће станице су Врњачка Бања, Суботица, Зрењанин, Опово и Сокобања.

НИС је вишегодишњи спонзор Тениског савеза Србије и жели да допринесе популаризацији овог спорта у Србији и формирању нових шампиона који ће наследити Новака Ђоковића, Јанка Типсаревића, Виктора Троицког, Александру Крунић и друге врхунске тенисере који остварују запажене резултате на теренима широм света.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд