Нови програм лојалности „ Са нама на путу“ на НИС-овим бензинским станицама

Нови програм лојалности „Са нама на путу“ доступан је на свим малопродајним објектима компаније НИС.

Погодности програма намењене су свим потрошачима, корисницима „Са нама на путу“ картице лојалности, којима је на овај начин омогућено да сакупљају бонус поене при свакој куповини горива, робе и услуга на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама. Сакупљени бонус поени могу да се користе за умањење рачуна на НИС-овим малопродајним објектима.

Степен погодности које корисник картице лојалности „Са нама на путу“ може да ужива у току месеца зависи од износа укупне потрошње у претходном месецу, а максимални бонусни проценат може да достигне и до 3,5 % од вредности рачуна. Један бонус поен вреди један динар, а сакупљени бонус поени доступни су потрошачима одмах након извршене трансакције.

На свим НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама, потрошачима су и даље на располагању сви бенефити које пружа мулти-партнерски програм „Супер картица“. Увођењем додатног програма лојалности „Са нама на путу“, компанија НИС настоји да унапреди понуду унутар своје малопродајне мреже која је са савременим и модерно опремљеним НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама веран и поуздан партнер на путу свим возачима.

Поступак издавања „Са нама на путу“ картице лојалности је једноставан, а више информација о механизму издавања картице, као и о самом програму доступно је на сајту www.sanamanaputu.rs или бесплатним позивом на телефон НИС-овог кол центра 08 0000 8888.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд