Нови стооктански бензин G-Drive на GAZPROM бензинским станицама

На мрежи GAZPROM бензинских станица широм Србије почела је продаја горива нове генерације G-Drive 100.

Гориво нове генерације G -Drive 100 на мрежи GAZPROM бензинских станица широм Србије
Гориво нове генерације G -Drive 100 на мрежи GAZPROM бензинских станица широм Србије

Реч је о деривату унапређеног квалитета, насталог од стооктанског бензина Евро 5 квалитета произведеног у Рафинерији нафте Панчево, у који се потом додају адитиви који пружају додатну снагу и првокласну заштиту мотора. Нови бензин G-Drive 100 побољшава перформансе мотора возила, повећава његову снагу и динамику убрзања. Осим тога, коришћењем овог горива се обезбеђују чишћење и заштита мотора од хабања, чиме се продужава његов радни век.

Премијум бензин G-Drive 100 произведен је према највишим технолошким стандардима, у сарадњи са водећим експертима у области напредних горива, а побољшане перформансе овог горива потврђене су на основу резултата тестова који су извршени у једном од највећих светских центара за тестирање возила и горива, независном тест-центру Милбрук у Великој Британији. Тестирање у независној лабораторији потврдила су да ново гориво, у поређењу са стандардним Eвро БМБ 95 бензином, повећава снагу мотора до седам одсто, а динамику убрзања до 10 процената.

Компанија НИС, у чијем власништву је малопродајни премијум бренд GAZPROM, планира у наредном периоду пласман G-Drive 100 и на тржишта земаља региона.

Више информација о овом гориву, као и тачан списак бензинских станица на којима се продаје, доступан је на интернет страници www.gazprom-petrol.rs, као и бесплатним позивом на број кол центра НИС-а 08 0000 8888.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд