Одржана акција “Спортом против насиља” у Босилеграду

У организацији НИС-а, Тениског савеза Србије (ТСС), Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Министарства омладине и спорта, у Босилеграду је одржана акција „Спортом против насиља.

NIS a.d. Novi Sad

Ђаци од првог до четвртог разреда Основе школе „Георги Димитров“ имали су прилику да науче прве кораке тениса. Коришћењем мини терена, мањих рекета и лакших лоптица, деца су на забаван начин имала могућност да се упознају са вештинама играња тениса уз опрему која је прилагођена њиховом узрасту. Овом приликом, поред тениске обуке, деци су уручени поклони које је обезбедио НИС.

У оквиру свог програма „Енергија спорта“ и стратегије друштвено одговорног пословања, компанија НИС као вишегодишњи спонзор ТСС-а , активно је укључена у ову акцију са циљем промоције здравог живота и афирмације младих талената.

Акцији „Спортом против насиља“ одржана је до сада у 27 градова и Основних школа широм Србије. Како се ближи крај школске године, тако и акција улази у завршну фазу. До краја распуста „тениски караван“ посетиће Власотинце, а ново дружење са малишанима широм Србије заказано је са првим данима школске 2015/16. године.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд