Одржана бесплатна школа тениса у Ћуприји

Овог викенда у Ћуприји одржана је отворена школа тениса за децу коју већ пету годину заредом организују НИС и Тениски савез Србије. Прилику да науче основна правила тениса добили су сви малишани који су на градском тргу уживали у игри, дружењу и забави.

Деца у Ћуприји могла су да науче прве тениске кораке у НИС отвореној школи тениса
Деца у Ћуприји могла су да науче прве тениске кораке у НИС отвореној школи тениса

Након одиграних тениских мечева, сви учесници ове акције добили су дипломе, као знак захвалности на спортском понашању и фер-плеју.

НИС као генерални спонзор Тениског Савеза Србије реализује школе бесплатног тениса у складу са својим слоганом „Будућност на делу“ чији је циљ, између осталог, промоција  здравог  начина живота и правилан развој младих. До сада је у овој акцији  учествовало  више од 27000  дечака и девојчица широм Србије, а подршком пројекта ове врсте, компанија истовремено промовише и спортске вредности, као што су тимски дух и стремљење ка резултатима.

Тениски караван наставиће да обилази градове широм Србије, а следеће станице биће Јагодина и Суботица.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд