Одржана „НИС отворена школа тениса“ на Златибору

Отворена школа тениса, коју заједно организују компанија НИС и Тениски савез Србије (ТСС), наставља да радује малишане широм наше земље.

Бесплатна Отворена школа тениса за децу, коју организују компанија НИС и Тениски савез Србије (ТСС) одржана је и на Златибору
Бесплатна Отворена школа тениса за децу, коју организују компанија НИС и Тениски савез Србије (ТСС) одржана је и на Златибору

Овог викенда бесплатна школа тениса одржана је на централном тргу  на Златибору, где су деца свих узраста имала прилику да са врхунским тренерима вежбају и уче тениске потезе.

Мали спортисти су користећи рекете, лакше лоптице, и опрему прилагођену њиховом узрасту,  показали борбеност и такмичарски дух,  док су кроз игру и дружење усвајали основне спортске вредности – рад и тежњу за усавршавањем, постизањем резултата и фер-плеј.  По завршетку школице, као знак захвалности на учешћу, деци су додељене дипломе.

У оквиру друштвено одговорног пословања и  слогана  „Будућност на делу“, НИС на овај начин помаже у откривању младих талената и њиховом развоју, промовишући  здрав начин живота и правилан развој младих.

НИС и ТСС  већ пету годину заредом организују бесплатне отворене школе тениса за децу, с циљем да промовишу тенис међу најмлађима и очувају квалитет белог спорта у Србији. Акција ће се наставити до краја летњег распуста, а наредна станица биће Грачаница.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд