Одржана „НИС отворена школа тениса“ на Златибору

Компанија НИС, Тениски савез Србије (ТСС) и ТК Zlatibor Springs организовали су на Златибору бесплатну школу тениса за децу.

Малишани свих узраста, на забавaн и мотивациони начин, имали су прилику да са врхунским тренерима науче прве кораке у тенису, користећи опрему прилагођену њиховом узрасту. На крају сва деца, учесници ове манифестације су добила заслужене дипломе и медаље.

Акција бесплатних школа тениса за децу, НИС и ТСС успешно реализују већ седам година заредом широм Србије, како би промовисали тенис међу најмлађима, допринели откривању младих талената и очувању квалитета белог спорта у нашој земљи.

Компанија НИС на овај начин у оквиру свог корпоративног слогана „Будућност на делу“ пружа подршку дечјем спорту, здравом начину живота и правилном развоју младих.

„НИС отворена школа тениса“ наставиће да се реализује током целе календарске године.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд