Одржана “НИС отворена школа тениса” у Новом Саду

Компанија НИС и Тениски Савез Србије (ТСС) настављају са организовањем “НИС отворена школа тениса” за децу широм Србије.

tenisNS

Овога пута бесплатна школа тениса одржана је у Новом Саду на теренима тениске Академије Елите, где су деца уз коришћење мањих рекета и лакших лоптица, уз помоћ стручних тренера, поред обуке, имала прилику и и да се такмиче у игрању тениса. Малим шампионима, дипломе и медаље за учешће у овој спортској акцији уручио је потпредседник тениског савеза Војводине Александар Мојсејев и селекторка Фед куп репрезентације Србије Татјана Јечменица Јевтић.

Акција бесплатне школе тениса реализује се у оквиру НИС-ове корпоративне стратегије „Будућност на делу“ која има за циљ подршку дечијем спорту, промовисању здравог начина живота и правилном развоју младих.

Компанија НИС и ТСС настављају са организовањем бесплатних школа тениса И у другим градовима широм наше земље , а наредна школа тениса биће одржана у Краљеву (1.08. у ТК Краљево ), а затим и у Новом Пазару, Златибору , Вршцу, Крушевцу, Шапцу, Бору, Нишу и Београду.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд