Одржана “НИС отворена школа тениса” у Суботици

На теренима Тениског клуба “Спартак” у Суботици , одржана је “НИС отворена школа тениса” коју компанија НИС и Тениски Савез Србије (ТСС) већ четврту годину заредом успешно организују у градовима широм Србије.

Бесплатна школа тениса намењена је деци, а реализује се у оквиру НИС-ове корпоративне стратегије „Будућност на делу“, чији је главни циљ пружање подршке дечијем спорту, промовисање здравог начина живота и правилног развоја младих.

Уз коришћење мањих рекета и лакших лоптица, уз помоћ стручних тренера , кроз игру И радост, деца су имала прилику да савладају основна правила тениса и добију своје прве медаље и дипломе. Малим шампионима захвалнице су уручили Милан Вучковић, председник Тениског клуба Спартак и члан Управног Одбора ТСС и Вјекослав Острогонац, градски већник за спорт и омладину града Суботице.

До сада у акцији “НИС отворена школа тениса” учествовало је преко 12000 деце, а током јула и августа биће одржана у градовима: Нови Сад Тениски Клуб Елите (29. Јул 2015), а затим И у Краљеву, Новом Пазару, Златибору, Вршацу, Крушевцу, Шапцу, Бору, Нишу, Београду.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд