Организована бесплатна школа тениса за децу поводом Светског дана животне средине

У оквиру фестивала „Мој лепи парк", организованог поводом Светског дана животне средине, компанија НИС је у сарадњи са Тениским савезом Србије у Блоку 19а на Новом Београду организовала бесплатну школу тениса за децу.

Компанија НИС је у сарадњи са Тениским савезом Србије у Блоку 19а на Новом Београду организовала бесплатну школу тениса за децу

Више од 250 ђака из Oсновних школа „Јован Дучић“ и „Лаза Костић“ имало је прилику да на лак и занимљив начин, уз дружење, игру и опрему прилагођену њиховом узрасту, одиграју мини тенис.

Поред спортских радионица и такмичења деца су могла да учествују и у бројним  културно-уметничким садржајима, заједно са пратећим програмом.

НИС и ТСС придружили су се овој манифестацији кроз  отворену  школу тениса коју већ шест година заредом организују широм Србије. Као вишегодишњи генерални спонзор Тениског савеза , компанија НИС се на овај начин  у складу са својим слоганом „Будућност на делу” активно укључила у  промоцију здравог начина живота, подршку дечјем спорту,  правилном развоју младих и анимирању талената.

Фестивал „Мој лепи парк“  организовало је  Удружење грађана „Мој лепи град“.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд