Отворена модернизована NIS Petrol бензинска станица у Ковину

Компанија НИС наставила је процес модернизације своје малопродајне мреже и у рад пустила савремену NIS Petrol бензинску станицу у Ковину, у Улици Пут за Смедерево бб. Овај малопродајни објекат реконструисан је у складу са најстрожим техничким и еколошким стандардима и отворен на месту постојеће станице за снабдевање горивом.

У жељи да изађе у сусрет потребама потрошача у овом делу Србије, НИС је објекат у Ковину опремио модерном опремом, међу којима и савременим двостраним мултиплекс апаратима за точење горива, док су купцима на располагању врхунска горива домаће производње и широк избор производа допунског асортимана. Поред стандардних деривата евро пет квалитета потрошачи на овој бензинској станици, која је отворена 24 часа, могу да се снабдеју и премијум G-Drive горивима, бензином G-Drive 100 и премијум  G-Drive дизелом. У понуди је и течни нафтни гас.

Поред тога, НИС је на модернизованом малопродајном објекту обезбедио и посебне погодности за потрошаче који до 7. јануара на овој бензинској станици могу да купе G-Drive горива по цени стандардних деривата. До истог датума обезбеђен је и пригодан поклон за све возаче који купе најмање 15 литара било ког горива.

НИС поседује највећу мрежу бензинских станица на домаћем тржишту која потрошачима нуди деривате евро 5 квалитета произведене у Рафинерији нафте Панчево, широк спектар допунског асортимана, као и висок ниво услуге. Додатна модернизација малопродајних објеката један је од приоритета у пословању компаније.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд