Отворена НИС-ова учионица у школи „Стари град“ у Ужицу

Јуче је у Основној школи „Стари град“ у Ужицу свечано отворена НИС рачунарска учионица.

Užice

Ученици ове школе остварили су изузетне резултате на Олимпијади из руског језика, коју НИС организује у сарадњи са Славистичким друштвом Србије и Руским центром Фонда „Руски мир“. Свечаном отварању су присуствовали менаџер НИС-а за сарадњу са универзитетима Снежана Лакићевић, представници града, директор школе, бројни наставници и ученици.

У оквиру програма Енергија знања, средства за адаптацију учионице за руски језик компанија је обезбедила са циљем да унапреди и осавремени услове за рад, а такође помогне у популаризацији руског језика.

Директорка школе ,Станимирка Смиљанић-Раонић, изразила је велику захвалност компанији на доприносу бољим условима рада у њиховој школи. Испред града компанији се захвалила чланица градског већа Јелена Васовић Битовић.

„Желим вам да успете,а оне најбоље чекамо у Новом Саду на Олимпијади из руског језика и надамо да ћете такође учестовати и на Олимпијадама из математике,физике и хемије“, поручила је Снежана Лакићевић, менаџер НИС-а за сарадњу са универзитетима, образовним и научним институцијама.

Контакт:

Прес служба
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд