Отворена прва НИС ПЕТРОЛ бензинска станица у Требињу

Прва НИС Петрол бензинска станица у Требињу почела је данас са радом.

Нова станица налази се у улици Требињских бригада, на излазу из града, у правцу према граду Дубровнику. Ово је уједно и девета НИС Петрол бензинска станица која је отворена у Босни и Херцеговини.

150709-BS-Trebinje final

Отварањем нове бензинске станице у Требињу, компанија G-Petrol д.о.о. настоји да задовољи потребе широке потрошачке популације као и да обезбеди доступност најквалитетнијих нафтних деривата еуро пет квалитета, произведених по најсавременијој технологији у Рафинерији нафте Панчево. Потрошачима су на располагању Еуро премиум БМБ 95, Супер плус БМБ 98, Еуро дизел 5 и Аутогас. Осим врхунског горива, у понуди је и спектар производа допунског асортимана, као и брза, љубазна и квалитетна услуга, која је постала препознатљив стандард пословања НИС Петрол-а.

„Задовољство нам је што ширимо мрежу НИС Петрол бензинских станица. Отварање нових бензинских станица резултат је наше тежње да обезбедимо нашим потрошачима доступност и поузданост висококвалитетних производа, као и савремене сервисне услуге“ – изјавио је директор малопродаје G-Petrol, Никола Кнежевић.

У духу традиције и концепта друштвено-одговорног пословања којим се компанија руководи, поводом отварања нове бензинске станице уручена је донација горива – напуњен је резервоар возила Ватрогасне јединице у Требињу. За прве купце обезбеђене су и вредне награде.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд