Озелењавање Рафинерије нафте у Панчеву

У сарадњи са Јавним предузећем „Србијашуме“, компанија НИС успешно је реализовала кампању у области здравља и заштите животне средине под називом „Значај зелених појасева“.

Садња туја у Рафинерији нафте Панчево
Садња туја у Рафинерији нафте Панчево

Стручна предавања и практичне акције које су одржане у Рафинерији нафте Панчево у оквиру кампање, имале су за циљ да укажу на битност зелених површина у индустријским областима и постројењима. По завршетку едукативног програма, који је био посвећен еколошким пројектима и активностима, као и темама еколошко-заштитне улоге зеленила око индустријских зона, обављена је садња зеленила (туја). Укупно је у кругу Рафинерије засађено око 40 садница.

Одговорност према непосредној околини, брига о здравијем окружењу, укључујући и развој еколошке свести како појединца, тако и целокупне заједнице, један је од стратешких циљева за који се залаже компанија НИС у свом пословању.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд