Пакетићи за малишане из „Звечанске“

У празничној атмосфери, запослени компаније НИС уручили су данас новогодишње пакетиће деци Центра за заштиту одојчади, деце и омладине „Звечанска“ у Београду.

Запослени компаније НИС уручили су данас новогодишње пакетиће деци Центра за заштиту одојчади, деце и омладине „Звечанска“ у Београду

НИС је издвојиo  средства за куповину новогодишњих пакетића који садрже артикле у складу са потребама ове установе, а све како би у празничним данима био улепшан и побољшан квалитет свакодневног живота штићеника  ове установе. На тај начин НИС и његови запослени још једном су показали колико им је важна брига о најмлађима.

Претходних дана НИС је новогодишњим пакетићима обрадовао  децу која се лече у клиници у Тиршовој улици у Београду, као и на Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине у Новом Саду.

Компанија НИС је такође широм Србије на својим бензинским станицама покренуla велику хуманитарну акцију под називом „Ви и ми за дечју болницу у Новом Саду“ у оквиру које од сваке куповине од 25 и више литара било које врсте деривата до 7. јануара 2018. године издваја по 25 динара за набавку опреме за Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине, једну од најзначајнијих здравствених установа у Србији која се бави заштитом, лечењем и негом деце и омладине са територије целе Покрајине.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд