Пета међународна НИС ХР конференција посвећена синергији управљања бизнисом и људским ресурсима

Више од 200 професионалаца из области људских ресурса и представника 70 компанија из земље и региона окупиће се 21. марта у Београду, на традиционалној конференцији коју пету годину заредом организује компанија НИС, један од највећих и најпожељнијих послодаваца у Србији.

Главна тема конференције под називом „E-Being@Work“ биће стратешка улога људских ресурса у успеху бизниса у времену Четврте индустријске револуције.

Учесници догађаја дискутоваће о бројним изазовима које убрзани технолошки развој поставља пред све области бизниса. На који начин треба да се трансформише стратегија људских ресурса како би одговорила потребама пословног окружења у годинама пред нама? Како дигитализација утиче на запослене и на који начин може да буде партнер компанијама у повећању задовољства запослених? Који су трендови у области бенефиција и награђивања запослених? Које стилове руковођења и корпоративне културе доноси дигитално доба? То су само нека од питања о којима ће дискутовати учесници конференције.

Међу говорницима на овогодишњој конференцији биће бројни представници бизниса, међу којима и Дејан Турк, генерални директор VIP mobile и А1 Словенија, искусни консултанти из међународних консултантских кућа, попут Spenser Stuart, Boston Consulting Group, PWC, C-Team и многи други. Један од гостију биће и Елена Сурмејко из Гаспром њефта која ће поделити искуство у трансформације културе.

Конференција ће бити одржана у оквиру седишта компаније НИС у Београду (Улица Милентија Поповића 1), од 8.30 до 17 часова, а званичан језик скупа је енглески.

НИС група у Србији и земљама региона ангажује око 11.000 запослених и константно улаже у њихов даљи професионални развој. Само у 2018. години у те сврхе НИС је инвестирао готово 240 милиона динара. Поред бројних обука и тренинга, НИС запосленима омогућује и друге бенефите попут ротације у компанијама Гаспром њефт групе, могућност за каријерно напредовање, бесплатно бављење спортом. Такође, стратешко опредељење компаније је да пружи шансу младим стручњацима да прве професионалне кораке учине у НИС-у, као и да омогући праксу у компанији талентованим студентима домаћих универзитета.

Више о конференцији можете видети на https://www.nis.eu/en/hr-conference-2019

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд