Погодности за пољопривреднике на бензинским станицама НИС-a

Компанија НИС је обезбедила посебне погодности за потрошаче у оквиру акције «Агро викенд» приликом куповине горива на бензинским станицама.

Промотивна акција, у оквиру које сви потрошачи остварују попуст од 3 динара по литру гасног уља 0,1, спроводи се на 194 НИС Петрол и 4 GAZPROM бензинске станице широм Србије, од петка у 18h до недеље у 24h.

Додатне погодности намењене су корисницима НИС Агро картице, који уз постојеће попусте, у оквиру акције „Агро викенд“ остварују укупан попуст од 6 динара по литру гасног уља 0,1, односно 8 динара по литру евро дизела.

Уз НИС Агро картицу, поред попуста на дизел горива евро пет квалитета, пољопривредници остварују попуст од 15% на асортиман NISOTEC уља и мазива, као и 20% на одабрану робу широке потрошње.

Детаљне информације о акцији „Агро викенд“ и списак бензинских станица на које се односи промотивна активност доступни су на сајту www.nispetrol.rs, а могу се добити и бесплатним позивом на број кол центра НИС-а 08 0000 8888.

Као подстицај развоју пољопривреде, НИС већ трећу годину годину заредом реализује програм подршке пољопривредницима и пољопривредним газдинствима. Корисник НИС Агро картице може да постане физичко лице, предузетник или правно лице које има активни статус регистрованог пољопривредног домаћинства или газдинства.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд