Погодности за потрошаче на НИС Петрол бензинским станицама

На бензинским станицама НИС Петрола почeла је традиционална активација за потрошаче под називом „Мој ауто воли NISOTEC“.

Акција траје до 28. јула 2015., а сваки потрошач који купи NISOTEC производ у овом периоду на поклон добија налепницу коју треба да залепи на свој аутомобил и тако постане потенцијални добитник награде – НИС картице за гориво у вредности од 50 литара најскупљег горива.

Поклон картица ће бити уручена власнику возила који на свом возилу има залепљену NISOTEC налепницу и који први стигне на бензинску станицу која буде најављена преко радија или интернета. Детаљан механизам ове погодности и листа радио станица доступни су на сајту: www.nisotec.eu

Широка палета NISOTEC мазива прави се од најквалитетнијих сировина у сарадњи са светски познатим произвођачима адитива и базних уља, а NISOTEC производи као што су Favorit, Autoline, Autoglas и Antifriz су најпродаванији на тржишту.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд