Погодности за потрошаче на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама

На означеним НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама у току је промотивна акција у оквиру које приликом куповине четири литра моторног уља “G-Energy F-Synth 5W-30”, сваки потрошач добија на поклон још један литар овог производа бесплатно.

Акција траје до истека залиха, а до краја месеца маја биће одржана по једна промоција на одабраној бензинској станици. На радио станицама широм Србије објављује се на којој НИС-овој бензинској станици се одржава промоција моторног уља, а потрошач који први дође на одређену бензинску станицу и покаже фискални рачун као доказ да је купио промо пакет, добиће на поклон картицу за гориво у вредности од 5.000 динара.

Моторно уље “G-Energy” намењено је најсавременијим европским, америчким и јапанским путничким возилима. Обезбеђује максималну заштиту мотора и омогућава дужи радни век аутомобила. Захваљујући томе, потрошач увек може да буде сигуран да његово возило може да постигне максималне перформансе. “ G-Energy” је синоним за високу технологију, европски квалитет и професионални приступ производњи аутомобилских уља и мазива.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд