Поклон НИС-а Београду: главни град добио нов мурал

Радови на муралу у Поп Лукиној улици у Београду, чију је израду иницирала компанија НИС, приведени су крају. На овај начин, фасада једне од главних београдских улица украшена је радом чији је централни мотив лист – симбол здравог живота и јаке заједнице, дело младих аутора Саре Антов и Драгана Вуковића.

Победници конкурса, Сара и Драган, одлучили су се за решење које Београд види као зелени град будућности и нових технологија

НИС је у децембру, у сарадњи са Градом Београдом, расписао конкурс „Зелени град – нова енергија“ са циљем промоције концепта уличне уметности и уметности у јавним просторима, као и афирмацији идеје о будућности одрживих градова. Победници конкурса, Сара и Драган, одлучили су се за решење које Београд види као зелени град будућности и нових технологија, а њихова идеја награђена је са 120.000 динара.

Под слоганом „Потез за будућност“, НИС ће наставити да на сличне начине развија однос са заједницом и подржава развој савременог стваралаштва и младих уметника.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд