Поклони уз NISOTEC производе

Специјална изненађења очекују потрошаче приликом куповине производа из асортимана NISOTEC уља и мазива на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама.

У оквиру акције која траје до 30. априла, приликом куповине одабраних NISOTEC моторних уља у паковању од 4 литра у било ком малопродајном објекту НИС-а, потрошач добија на поклон један литар истог производа. На посебне погодности такође могу да рачунају потрошачи моторних уља за двотактне моторе који, уз купљена три паковања од 0,1 литра NISOTEC 2T Sint синтетичког уља, четврто паковање добијају бесплатно.

Широка палета NISOTEC производа израђена је од најквалитетнијих сировина у сарадњи са светски познатим произвођачима адитива и базних уља, а њиховом употребом омогућује се уштедa горивa, продужaвa рaдни век моторa и обезбеђује бољa зaштитa моторa од корозије. Највиши квалитет овог бренда НИС-а потврђен је и на прошлогодишњем 85. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, на коме је компанија освојила велики шампионски пехар за врхунски квалитет моторних, хидрауличних и трансмисионих уља, као и велики број златних одличја за квалитет производа из NISOTEC палете.

Више информација о акцији, као и списак NISOTEC производа који су обухваћени попустом доступно је на сајту www.nisotec.eu

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд