Попусти на NISOTEC производе на НИС-овим бензинским станицама

Компанија НИС обезбедила је на свим НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама у Србији 15 одсто попуста на целокупан асортиман производа NISOTEC палете уља и мазива за кориснике „Са нама на путу“ картице лојалности.

Акција траје до 15. фебруара, а реч је о још једноj погодности која је доступна потрошачима у оквиру „Са нама на путу“ програма лојалности компаније НИС који потрошачима пружа могућност сакупљања бонус поена и остваривање уштеда при свакој куповини горива, робе и услуга на НИС-овим бензинским станицама.

Широка палета NISOTEC производа израђена је од најквалитетнијих сировина у сарадњи са светски познатим произвођачима адитива и базних уља, а њиховом употребом омогућује се уштедa горивa, продужaвa рaдни век моторa и обезбеђује бољa зaштитa моторa од корозије.

Више информација о попусту на NISOTEC производе доступно је на сајту www.nisotec.rs

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд