Премијерка Ана Брнабић посетила штанд НИС-а на Пољопривредном сајму

Ана Брнабић, председница Владе Републике Србије, посетила je штанд НИС-а током обиласка Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду. Том приликом се упознала са НИС-овим програмом подршке пољопривреде, као једне од кључних грана економије Србије.

Ана Брнабић, председница Владе Републике Србије, посетила je штанд НИС-а на Пољопривредном сајму

Између осталог, да НИС већ пет година заредом реализује посебан програм попуста за пољопривреднике и да је овом олакшицом куповине горива које је неопходан ресурс за рад ратара, обухваћено више од 130.000 корисника.

Такође, да је ово поуздан доказ да су пољопривредници препознали предности НИС Агро картице, која уз попуст на гориво, омогућава и јефтинију куповину уља и мазива, као и робе широке потрошње на највећој малопродајној мрежи бензинских станица у Србији.

У оквиру посете Ане Брнабић, штанд НИС-а обишли су и Игор Мировић, председник Владе Војводине и Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада.

Међународни сајам пољопривреде одржава се од 15. до 21. маја у Новом Саду, а штанд НИС-а на коме посетиоци могу да добију све неопходне информације  о погодностима НИС-овог програма за пољопривреднике и да преузму приступницу за Агро картицу налази се у „Мастер“ хали Новосадског сајма.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд