Шампионски пехар Пољопривредног сајма нова потврда највишег квалитета NISOTEC производа

Бренд NISOTEC компаније НИС добитник је великог шампионског пехара, као и 11 златних медаља, од чега шест великих златних медаља, Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду.

Ова највиша признања, о којима одлучује стручна комисија Пољопривредног сајма, представљају још једну потврду континуираног врхунског квалитета производа NISOTEC палете уља и мазива. Признања су додељена на традиционалној свечаности „Вече шампиона“, догађају који окупља награђене и компаније које су учествовале на највећој овогодишњој смотри аграра у региону.

Оцена квалитета производа и услуга од изузетног је значаја како за сајамску манифестацију, тако и за излагаче и кориснике њихових производа и услуга, јер се тиме најбољим предузетницима исказује част, а доделом пехара и медаља за квалитет производа указују се посебна признања за показане резултате. Најсјајнија одличја за квалитет бренда NISOTEC компанија НИС добила је на основу дугогодишњег поверења својих потрошача, што је потврђено и мишљењем стручне комисије.

У име компаније НИС велики шампионски пехар и награде примио је Мирослав Перичевић, директор производње Департмана мазива, који је овим поводом изјавио:

„Производи NISOTEC палете која садржи више од 170 врста уља и мазива и 500 различитих артикала поседују одобрења најпознатнијих произвођача моторних возила, чиме се додатно потврђује поузданост и висок квалитет најпознатијег НИС-овог уљног бренда. Потврда квалитета NISOTEC уља и мазива огледа се и у чињеници да су се наши производи до сада окитили са више од 50 медаља за квалитет. Захваљујући константном унапређењу производње, као и примени иновативних решења у свим бизнис процесима, усмерени смо на јачање лидерске позиције на домаћем тржишту, као и на ширење на Балкану где је NISOTEC један од десет најпродаванијих брендова“, рекао је Перичевић.

NISOTEC производи израђени су од нaјквaлитетнијих сировина, у сaрaдњи сa светски познaтим произвођaчимa aдитивa и бaзних уљa. Употребом NISOTEC мaзивa омогућује се уштедa горивa, продужaвa рaдни век моторa и обезбеђује бољa зaштитa моторa од корозије. NISOTEC  производи се осим на домаћем тржишту продају и у земљама региона: Хрватској, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Македонији, Румунији, Бугарској, Грчкој и Албанији.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд