Сбербанк Србија и НИС награђени “Banking Technology Award – Most Innovative Card Product 2018” за платну “Са нама на путу” картицу

Пројекат издавања Co-brand платне картице која је намењена члановима “Са нама на путу” програма лојалности на бензинским станицама НИС-а награђен је “Banking Technology Award” наградом, а реч је о заједничком пројекту Сбербанк Србија и компаније НИС.

Почетком 2018. године, као резултат успешне синергије компаније НИС и Сбербанк Србија, креиран је заједнички производ, унапређена картица лојалности “Са нама на путу”, која од сада има могућност плаћања горива и робе на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама на одложено, до 45 дана.

За потребе пројекта издавања co-brand платне картице, Сбербанк Србија у сарадњи са компанијом НИС припремила је једноставан, дигитализован и потпуно аутоматизован процес који корисницима омогућава да поднесу захтев и потпишу уговорну документацију ван експозитуре банке, на одабраним НИС Петрол и GAZPROM малопродајним објектима.

„Веома смо поносни што је организација Tehnobank препознала наш труд и залагање на пољу иновација, прогласивши платну картицу „Са нама на путу“ најбољим банкарско-технолошким решењем у 2018. години. Један од наших главних циљева јесте повећање задовољства клијената кроз пласирање иновативних производа и ефикасних услуга, зато се и трудимо да кроз континуиран рад на дигитализацији и креирању иновативних банкарских решења у сегменту картичарства из године у годину пронађемо нове начине да нашим клијентима понудимо услуге и производе које ће бити једноставни за коришћење, а с друге стране пружити им одличне бенефите“, изјавила је Наташа Зорић, Директор одељења за партнерства и картице у Сбербанк Србија.

„Као лидер на домаћем тржишту нафтних деривата, НИС је посвећен унапређењу производа и услуга на својим бензинским станицама. Увођењем нове услуге плаћања на одложено у оквиру „Са нама на путу“ програма лојалности показујемо да остајемо доследни нашем главном циљу – одговорност према нашим потрошачима као један од стубова дугорочног развоја наше компаније. НИС тежи непрестаним улагањима у иновативна решења, а ова награда само је још један доказ нашег стратешког опредељења да кроз непрестани развој обезбеђујемо још бољи квалитет производа и услуга на нашим бензинским станицама“, изјавио је овим поводом Бранко Радујко, директор Дирекције за малопродају у компанији НИС.

Компанија НИС је у сарадњи са Сбербанк Србија развила и мобилну апликацију за Android и iOS платформе, која је на располагању свим корисницима програма лојалности “Са нама на путу“.

Више информација о погодностима платне “Са нама на путу“ картице лојалности можете пронаћи на: sberbank.rs или на sanamanaputu.rs.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд