„Спортом против насиља“ у Новом Бечеју

Заједничка акција компаније НИС, Тениског Савеза Србије и Министарства просвете, науке и технолошког развоја под називом “ Спортом против насиља” одржана је овог викенда у Новом Бечеју у оквиру манифестације “Викенд спорта”.

NIS a.d. Novi Sad

На забаван и мотивациони начин, преко 300 ђака имало је прилику да научи прве кораке тениса и да се упозна са основним правилима игре, уз коришћење опреме која је прилагођена њиховом узрасту.

НИС, као вишегодишњи генерални спонзор Тениског Савеза Србије у оквиру свог програма „Енергија спорта“ на овај начин активно учествује у промоцији здравог живота и анимирању младих талената.

Током спортског викенда у Новом Бечеју, поред школе тениса, организована су и такмичења у одбојци, фудбалу, кошарци и борилачким вештинама. На спортским теренима учествовало је укупно 1500 деце из Војводине.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд