„Спортом против насиља“ у Панчеву

Наставља се велика акција "Спортом против насиља" у организацији НИС-а, Тениског савеза Србије, Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Министарства омладине и спорта за основце у Србији.

Нова дестинација овај пут била је Основна школа „Исидора Секулић“ у Панчеву где су деца на забаван и мотивациони начин имала могућност да се упознају са вештинама играња тениса уз опрему прилагођену њиховом узрасту.

Акција "Спортом против насиља" одржана је у Основној школи "Исидора Секулић" у Панчеву
Акција „Спортом против насиља“ одржана је у Основној школи „Исидора Секулић“ у Панчеву

Програм Светске тениске федерације (International Tennis Federation ITF) – МИНИ ТЕНИС, намењен је деци школског узраста, а за циљ, поред школе тениса, има популаризацију спортских вредности, културе ненасиља, фер плеја у спорту, као изузетно важном елементу у здравом развоју деце.

Поред тениске обуке, деци су уручене дипломе и медаље које је обезбедила компанија НИС. Под слоганом „Будућност на делу“ НИС је, као друштвено одговорна компанија, вишегодишњи спонзор ТСС-а, и активно је укључен у ову акцију чији је циљ промоција здравог живота и афирмација младих талената. 

До сада је у акцији „Спортом против насиља“ учествовало више од 20.000 деце из целе Србије, а до краја ове школске године биће одржана и у Зрењанину, Кикинди, Новом Бечеју, Кањижи, Житишту, Србобрану, Нишу и Чачку.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд