Студентима Економског факултета у Београду представљен бренд NISOTEC

У оквиру НИС-овог програма "Енергија знања" који подразумева партнерство са образовним и научним институцијама у Србији и ван земље, Татјана Цветков Чикошев, менаџер за маркетиншке активности на тржишту мазива у Дирекцији за мазива компаније НИС, одржала је на Економском Факултету Универзитета у Београду предавање на тему "Еволуција и револуција бренда у хемијској индустрији - NISOTEC мазива".

Предавање je имало за циљ да студентима приближи како у пракси функционише стварање бренда и његово тржишно позиционирање на локалном и регионалном тржишту.

Према речима Татјане Цветков Чикошев, пословање у условима конкурентног тржишта, поставља велике изазове испред компанија, поготову оних које су у току стварања имена и марке производа, тако да оне морају посебну пажњу да посвете стратегији интегрисаних маркетинг комуникација.  „Циљ, који смо поставили дефинишући стратегију, био је да бренд NISOTEC уђе у групу брендова-лидера на Балкану по обиму продаје, услугама, квалитету и технологијама. Захваљујући посвећености, квалитету, креативности, тиму стручњака и професионалаца, од непознатог бренда je створен бренд који је данас лидер на тржишту Србије и у топ шест брендова мазива на Балкану“,  рекла је  Татјана Цветков Чикошев.

Бренд NISOTEC представља широку палету  производа уља и мазива од најквалитетнијих сировина у сарадњи са светски познатим произвођачима адитива и базних уља, а њиховом употребом омогућује се значајна уштеда горива, боља заштита мотора од корозије, а самим тим и дужи радни век мотора.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд