Супер картицa и на GAZPROM бензинским станицама

Корисницима Супер картице jе омогућено да сакупљају бодове на свим GAZPROM бензинским станицама.

Приликом сваке куповине потрошачи ће добијати одређен број бодова и на тај начин ће моћи да остваре низ уштеда и погодности. За сваки литар горива добија се један бод, а за потрошених 50 динара у продавницама или ресторанима на бензинским станицама такође се добија један бод. Праг за остваривање попуста је 100 бодова за један обрачунски период.

Као добродошлицу, GAZPROM Бензинске станице поклањају 100 бодова за прву куповину са Супер картицoм. Поклон бодови ће бити додељени на крају обрачунског периода 30. октобра. Супер Картица је највећи програм лојалности на српском тржишту, а бодови остварени на бензинским станицама GAZPROM и НИС Петрол ће се сабирати.

Супер Картица је највећи програм лојалности на српском тржишту, а бодови остварени на бензинским станицама GAZPROM и НИС Петрол ће се сабирати.

Партнери у овом пројекту су НИС, ИДЕА, Сбербанка Србије, Теленор и ДДОР Нови Сад. Захваљујући сарадњи пет компанија, потрошачи приликом куповине код ових партнера могу да сакупљају бодове и да потом остваре бројне попусте.

Више информација о погодностима и целокупном програму лојалности налази се на интернет адреси www.superkartica.rs.

Контакт:

Прес служба
(011) 313 0116
Милентија Поповића 1, 11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд