Свечано отворена НИС Петрол бензинска станица у центру Београда

У склопу пројекта модернизације малопродајне мреже, НИС је отворио савремену НИС Петрол бензинску станицу „Чарли Чаплин“ у Улици деспота Стефана у Београду.

Испред НИС-а присутнима се обратио Алексеј Черников, директор Блока Промет
Испред НИС-а присутнима се обратио Алексеј Черников, директор Блока Промет

НИС учествује и у уређењу ширег простора око ове бензинске станице, чиме потврђује свој одговоран однос према заједници и обезбеђује квалитетније услове за живот грађана овог дела града.

Свечаном отварању присуствовали су Алексеј Черников, директор Блока Промет НИС-а и Андреја Младеновић,  заменик градоначелника Београда.

Нова бензинска станица је реконструисана на месту постојећег НИС Петрол малопродајног објекта у складу са најсавременијим светским техничким стандардима, а вредност инвестиције износи  скоро 128 милиона динара.  Бензинска станица је отворена 24 часа, модерног је дизајна усмереног ка пружању најширег спектра услуга. У понуди је широка палета висококвалитетног горива Евро 5 стандарда из Рафинерије нафте Панчево, као и широк спектар моторних уља. Возачима је на располагању   одлично снабдевена продавница са богатим асортиманом робе широке, као и избор кафа за понети. Објекат је изграђен у складу са строгим еколошким прописима, опремљен је савременом опремом и двостраним мултиплекс аутоматима за точење горива.

Озваничен почетак рада бензинске станице: Алексеј Черников, директор Блока Промет и Андреја Младеновић, заменик градоначелника града Београда
Озваничен почетак рада бензинске станице: Алексеј Черников, директор Блока Промет и Андреја Младеновић, заменик градоначелника града Београда

Компанија НИС и град Београд имају дугогодишњу сарадњу, а уређење зелене површине код бензинске станице је само један од заједничких пројеката који НИС реализује у оквиру корпоративне стратегије под слоганом «Будућност на делу».

„Данас је Београд град који се убрзано развија и динамично мења. НИС,  као енергетски лидер и компанија са највећом малопродајном мрежом у Србији, прати овај темпо и улаже значајне инвестиције како би бензинске станице НИС-а биле понос Србије и главног града.  НИС поседује највећу мрежу бензинских станица  у Србији, а непрекидна улагања у даљу модернизацију малопродајне мреже  сматрамо неопходним како бисмо обезбедили врхунску услугу  за наше потрошаче. Само у децембру  ове године отворићемо чак 6 реновираних бензинских станица у Србији“, истакао је Алексеј Черников, директор Блока Промет у НИС-у.

Донација НИС-а: Бранко Радујко, директор малопродаје Блока Промет наточио је гориво у возило Центра за ссмештај деце и дневни боравак
Донација НИС-а: Бранко Радујко, директор малопродаје Блока Промет наточио је гориво у возило Центра за смештај деце и дневни боравак

„Град је са НИС-ом пре три године уговорио обнављање четрнаест локација у Београду, у непосредном окружењу бензинских станица чија је реконструкција предвиђена. Резултати су конкретни и с једне стране реч је о инвестицијама, а с друге о уређењу окружења бензинских станица, зелених површина и паркова. То има шири друштвени контекст и друштвену одговорност. Компанија НИС је препознала значај враћања заједници у којој привређује. Осим сређивања зелене површине око бензинске станице, НИС ће реконструисати и Парк Ђуро Стругар, где ће заједно са „Зеленилом – Београд” изградити модерно дечје игралиште са стазама, кошаркашким тереном и зеленилом“, рекао је Андреја Младеновић, заменик градоначелника Београда.

Прве количине горива, као донација НИС-а наточене су у возило београдског Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд