Тениски спектакл за децу у Зрењанину

Тениски „караван“ НИС-а и Тениског савеза Србије наставља да обилази градове широм наше земље. Тако је овога пута Зрењанин био нова станица НИС-ове отворене школе тениса. Велики број деце свих узраста окупио се на Тргу слободе у Зрењанину, где су се уз помоћ стручних тренера бесплатно учили игрању тениса.

Деца у Зрењанину могла су да учествују у НИС Отвореној школи тениса
Деца у Зрењанину могла су да учествују у НИС Отвореној школи тениса

У мини тениском спектаклу, малишани су показали такмичарски дух, спортске вредности и пријатељство. Енергија спорта и дружења владала је градским тргом, а на крају дана, сва деца су добила дипломе као знак захвалности на учешћу и фер плеју.

Компанија НИС је препознала значај улагања у дечији и професионални спорт и заједно са Тениским савезом Србије већ пету годину заредом организује бесплатне школе тениса у свим крајевима наше земље. У оквиру свог корпоративног слогана „Будућност на делу“ на овај начин НИС подстиче и промовише дечији и професионални спорт , здрав начин живота и правилан развој младих.

Ово није крај акције, јер следе и отворене школе тениса и у Ћуприји, Јагодини и Суботици.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд