У току је избор младих хероја Србије „Youth Heroes“

У току је избор нове генерације младих хероја Србије "Youth Heroes" који својим талентом, хуманошћу и успехом промовишу праве вредности. Конкурс који заједнички спроводе компанија НИС и Егзит Фондација траје до 18. фебруара.

Конкурс који заједнички спроводе компанија НИС и Егзит Фондација траје до 18. фебруара.

Право учешћа имају сви млади, узраста од 15 до 30 година са држављанством или пребивалиштем на територији Републике Србије, који  имају достигнућа, награде или признања из области образовања, науке, културе, уметности, друштвеног активизма, предузетништва и креативних индустрија.

„Youth Heroes“ признање додељује се из четири области: образовање и наукa, предузетништво и креативнe индустријe, друштвени активизам и култура и уметност. Побеници конкурса  добиће улазнице за фестивале ЕXIТ, Sea Star и Sea Dance, поклон пакет од издавачке куће „Вулкан“ и курсеве за лично усавршавање ХР центра, а прво пласиране у свакој категорији очекује и новчана награда у износу од 100.000 динара.

Носиоци титуле „Youth Heroes“ биће проглашени на пролеће 2018. године.

Сви заинтересовани кандидати могу наћи више информација о пријави за конкурс на сајту www.youth-heroes.org

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд