Уз НИС и Mastercard загарантован добитак

Компанија НИС и Mastercard припремиле су специјална изненађења за све потрошаче који се приликом куповине на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама определе за плаћање Mastercard или Maestro платном картицом.

За сваку трансакцију обављену до 10. маја Mastercard или Maestro платном картицом  приликом куповине на бензинским станицама НИС-а,  сваки потрошач, без обзира на износ трансакције, добија картицу са специјалним изненађењем која му доноси један од многобројних поклона  међу којима су и пут у Париз и карте за један од мечева на Отвореном првенству Француске у тенису – Rolland Garros. Први поклон-пакет путовањa од укупно три које су за ову прилику обезбедиле НИС и Mastercard отишао је у руке Драгана Раденковића,  a овај вредан поклон освојио је уз помоћ Mastercard платне картице на GAZPROM  бензинској станици у Новом Саду.

Осим посете француске престонице која укључује обезбеђен аранжман, смештај и авио-карте за две особе, као и одлазак на Rolland Garros,   богат фонд поклона који су припремили НИС и Mastercard садржи  картице за гориво у износу од 5.000 динара за куповину свих деривата на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама, попуст од 3 динара по литру деривата приликом куповине 25 и више литара  бензинског или дизела горива на малопродајним објектима компаније НИС, као и поклон или значајан попуст на неки од производа из богатог додатног асортимана компаније НИС.

Више информација о заједничкој кампањи НИС-а и компаније Mastercard доступне су на потрошачком сајту www.nispetrol.rs и сајту www.mastercard.rs или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а 08 0000 8888.

Компаније Mastercard и НИС обезбедиле су богат фонд поклона у оквиру ове кампање, а међу њима су:

-3×2 пакет путовања у Париз и карте за Roland-Garros турнир 2. јуна

-G-Drive енергетско пиће

-Drive Café kafa

-Картица за гориво у вредности 5.000 RSD

-15% попуста на куповину G Drive течности за стакла

-20% попуста на Drive Café сендвич

-20% попуста на Drive Café кафу

-Ваучер за попуст од 3 динара по литру за куповину 25 и више литара  горива

 

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд