Уз подршку НИС-а опремљен информатички кабинет у Гимназији у Чачку

Компанија НИС је у оквиру конкурса „Заједници заједно“ подржала опремање информатичког кабинета у Гимназији у Чачку.

NIS ucionica 1

Кабинет је намењен ученицима Гимназије, али и ђацима завршних разреда основних школа надарених за математику.

Гимназија у Чачку је омогућила одржавање наставе и за ученике седмог и осмог разреда, са идејом да завршне године основне школе похађају у овој установи, а по програму који има повећан обим часова математике, информатике и природних наука.

Разлог за овакву иницијативу је велико интересовање ученика чачанских основних школа за природно-математички смер ове Гимназије, на који се сваке године упише више од 100 ученика. До сада, школа није имала адекватно опремљен информатички кабинет, што је био мотив компаније НИС да подржи овај пројекат и на тај начин допринесе бољим условима за рад, како ученика, тако и наставног особља.

Путем конкурса „Заједници заједно“, НИС реализује подршку заједници у којој послује. Пројекти изабрани на јавном конкурсу доприносе развоју локалних заједница, олакшавају функционисање бројних установа и унапређују рад културних, образовних и спортских институција.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд