Уз НИС Агро картицу ниже цене горива за пољопривреднике

НИС и ове сезоне обезбеђује ниже цене горива за пољопривреднике. Уз НИС Aгро картицу, регистрована пољопривредна газдинства остварују попуст од 5 динара по литру евро дизела, 3 динара по литру за гасно уље 0,1, као и 7 динара по литру за Ултра Д, адитивирани премијум евро дизел. Као значајан подстицај и меру олакшице куповине неопходног ресурса за рад пољопривредника, НИС на овај начин подржава пољопривреду као животну важну грану економије у Србији.

Горива високог квалитета произведена у домаћој рафинерији и контролисана од стране акредитоване лабораторије, доступна су на највећој малопродајној мрежи у Србији – на више од 320 НИС-ових бензинских станица распоређених на свим важним путним правцима, у градовима, али и селима, што посебно погодује пољопривредним произвођачима.

Поред дизел горива евро пет квалитета, уз НИС Агро картицу пољопривредници остварују попуст од 15% на асортиман Нисотек уља и мазива, као и на одабрану робу широке потрошње.

Пољопривредници су препознали предности НИС Агро картице тако да се овом програму од половине 2013. године прикључило преко 90.000 пољопривредних газдинстава у Србији.

Издавање картице је бесплатно, а процедура једноставна. Попуњен захтев за издавање картице и документација (потврда о активном статусу у Регистру пољопривредних газдинстава за текућу календарску годину и фотокопија важеће личне карте) се предаје на бензинским станицама НИС-а, или шаљем обичном поштом на адресу: НИС а.д. Нови Сад, „Call Center“, Картица за пољопривреднике, Народног фронта 12, 21000 Нови Сад.
Картица се активира најкасније у року од 14 радних дана.
Детаљније информације о издавању и коришћењу НИС Агро картице су доступне на потрошачком сајту НИС Петрола као и путем бесплатног позива на број кол центра НИС-а 08 0000 8888.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд