Акција НИС-а и Тениског савеза Србије – „Спортом против насиља“

НИС и Тениски савез Србије, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја покренули су акцију „Спортом против насиља“.

NIS_sportom_protiv_nasilja1

Током следеће школске године, овом акцијом чији је циљ популаризација тениса кроз програм мини тениса Светске тениске федерације, као и промоција спортских вредности, културе ненасиља, фер плеја у спорту, биће обухваћена деца из више од 300 основних школа у Србији.

Прилику да се први упознају са вештинама играња тениса на мини теренима, као и да се друже са најбољом српском тенисерком Јеленом Јанковић, данас су имали ђаци из 14 основних школа из Београда.

NIS_sport_protiv_nasilja

На представљању акције и првом тренингу, присуствовали су председник Управног одбора Тениског савеза Србије Топлица Спасојевић и координатор Јединице за превенцију насиља при Министарству науке и просвете Биљана Лајовић.

НИС је вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а који подржава у оквиру програма „Енергија спорта“ и стратегије друштвено одговорног пословања. На овај начин НИС је партнер Тениског савеза у промоцији здравог живота и неговања младих талената.

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд