Акција “Спортом против насиља” обишла Хоргош и Ниш

Акција “Спортом против насиља” успешно наставља да обилази градове и школе широм Србије, иако се ближи крај школске године.

Тениски караван у Основној школи ”Учитељ Таса” у Нишу
Тениски караван у Основној школи ”Учитељ Таса” у Нишу

Овога пута, станице “тениског каравана” биле су Основне школе “Каролина Карас“ у Хоргошу и”Учитељ Таса” у Нишу где је велики број основаца уз игру и дружење, коришћењем мини терена, мањих рекета и лакших лоптица, И уз помоћ стручних тренера, имала могућност да се упознају са вештинама играња тениса.

Малишани из Хоргоша упознали су са вештинама играња тениса
Малишани из Хоргоша упознали су са вештинама играња тениса

Овом приликом свим малишанима који су учествовали у акцији, уручене су специјалне медаље и дипломе као знак захвалности на подршци и фер плеју . Компанија НИС се као вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а, у оквиру свог слогана “Будућност на делу” и стратегије друштвено одговорног пословања, на овај начин активно уклучила у промоцију здравог живота и анимирања младих талената.

Акцију “Спортом против насиља” у којој је до сада учествовало око 23.000 деце из целе Србије, успешно већ трећу годину за редом организују НИС, Тениски савез Србије(ТСС), Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Министарство омладине и спорта.
До краја ове школске године акција ће бити одржана у Житишту, Србобрану и Чачку.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд