Акција “Спортом против насиља“ у Зајечару

Акција “Спортом против насиља”, у организацији НИС-а, Тениског савеза Србије, Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Министарства омладине и спорта, наставила је да шири спортски дух и здрав начин живота широм Србије. Прилику да уче прве кораке тениса имали су школарци Основне школе „Љубица Радосављевић Нада“ у Зајечару, њих 600 узраста од првог до четвртог разреда.

_SPN_zajecar1

Деци су, поред тениске обуке, уручени поклони које је обезбедила компанија НИС, вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а у оквиру свог програма „Енергија спорта“ и стратегије друштвено одговорног пословања. На овај начин НИС се активно укључио, као партнер Тениског савеза, у промоцији здравог живота и анимирања младих талената.

Прва искуства с почетка ове акције, која је по карактеру едукативно- васпитна, показује да је прилаз деци основног школског узраста био изузетно успешан, одабир презентера показао се као пун погодак, а градови домаћини су у правом тренутку и на прави начин схватили да се кроз ову и сличне акције забавног карактера уобличи и на прави начин покажу вредности које су потребне најмлађима у њиховом одрастању.

Акција „Спортом против насиља“ у 2014 години одржана је широм Србије у преко 300 основних школа и биће настављена и у 2015. Већ од од 22. јануара у Ваљеву, 29.јануара у Тополи, 10. фебруара у Сомбору, 18. фебруара у Кањижи, 24. фебруара у Косовској Митровици и затим током целе године широм Србије.

Контакт:

Прес служба
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд