Акција добровољног давања крви у Пословном центру Нови Сад

У Пословном центру НИС-а у Новом Саду организована је седма по реду овогодишња акција добровољног давања крви коју је организовало Удружење добровољних давалаца крви НИС Нафтагас у сарадњи са Заводом за трансфузију крви.

_NIS_akcija

У акцији је учествовало 64 запослених, међу којима и Кирил Кравченко, генерални директор НИС-а.

Иначе, ово хуманитарно удружење има преко 800 чланова и годишње прикупе око 900 јединица крви.

Милан Весић, председник Удружења добровољних давалаца крви НИС-Нафтагас, захвалио се свим колегама на учешћу у акцији којом су постали део породице добровољних давалаца крви. „Међу данашњим учесницима, поред дугогодишњих давалаца има и наших младих колега, што посебно радује, јер учествујемо у стварању нових генерација које ће бити ту да дају крв када је то потребно и тиме спасу животе.

Запослени у НИС-у су својим примером показали висок степен хуманости и одговорности према онима којима је помоћ најпотребнија, показујући да су ту када је најтеже“, рекао је Весић.

Контакт:

Прес служба
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд