Гаспромњефт и ове године подржава фестивал класичне музике „Бољшој“

Посетиоци који су се данас затекли у близини Музичког павиљона на Калемегдану, имали су прилику да уживају у мини концерту класичне музике концертног ансамбла ТАУРУНУМ који је одржан као најава „Бољшој фестивала“ који ће бити организован на Мокрој гори у селу Мећавник од 10. до 12 јула. Компанија „Гаспромњефт“ већ другу годину за редом подржава овај музички фестивал који има за циљ да промовише што већи број младих талентованих музичара из средњих музичких школа и академија из Србије и Републике Српске.

04

Према речима организатора, програм фестивала предвиђа наступе светских звезда класичне музике, пројекције култних руских филмова и богат музички програм. На тродневном сценском спектаклу на отвореном, очекују се светске звезде класичне музике, као што су руски пијаниста Денис Мацујев, виолинисткиња Аљона Бајева, као и чешки Национални симфонијски оркестар.

05

Гаспромњефт као генерални покровитељ, кроз овај фестивал и његове програме жели да подржи младе и талентоване музичаре и тиме допринесе ширењу и повезивању две културе Русије и Србије.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд