НИС представља GAZPROM картицу за гориво у сарадњи са Raiffeisen Leasing-ом на Сајму аутомобила у Београду

Компанија НИС у оквиру своје сарадње са Raiffeisen Leasing-ом представља GAZPROM картицу за гориво на 52. Међународном сајму аутомобила у Београду

NIS_GAZPROM

Посетиоци могу да се упознају са погодностима НИС-ове корпоративне картице, која по својим карактеристикама одговара највишим европским стандардима за услуге безготовинског плаћања, од 20. до 29. марта на штанду Raiffeisen Leasing-а, у хали 4.

Предности коришћења ове картице су бројне. Поред безготовинског плаћања горива и друге робе на малопродајној мрежи у читавом региону, постоји могућност одложеног плаћања, праћења трошкова путем онлajн апликације, као и коришћење услуге личног менаџера.
GAZPROM картица нове генерације се користи на свим GAZPROM и НИС Петрол бензинским станицама за куповину горива и широког спектра других производа.

Поред Србије, GAZPROM картица користи се у читавом региону – Румунији, Бугарској, Босни и Херцеговини, а ускоро и Русији.

Осим тога, НИС је у сарадњи са компанијом Raiffeisen Leasing обезбедио и поклон – GAZPROM картицу за гориво у вредности од 10.000 динара за све клијенте компаније Raiffeisen Leasing који до 30.04.2015. године искористе посебне сајамске услове ове компаније за набавку возила.

Детаљније информације о GAZPROM картици за гориво доступне су на сајту НИС Петрола и GAZPROM petrola.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд