Компанији НИС уручен Оскар квалитета за 2012. годину

Поводом Светског дана квалитета и Европске недеље квалитета, у Привредној комори Србије је под покровитељством Министарства финансија и привреде свечано уручен Оскар квалитета за 2012. годину. НИС је добитник Националне награде за пословну изврсност, као и признања у три области: Лидерство, Људски ресурси и Друштвена одговорност. Организатор манифестације је Фондација за културу квалитета и изврсност (FQCE) која је члан Европске фондације за менаџмент квалитетом (EFQM).

Оскар квалитета се додељује профитним и непрофитним организацијама као независна награда за врхунске резултате постигнуте на унапређењу и развоју квалитета у Србији. Ова награда представља подстицај развоју укупне климе за унапређење квалитета у нашој земљи, а додељује се уз подршку привредних асоцијација и научних институција које су у оквиру својих активности задужене за праћење и подстицај унапређењу квалитета у Србији.

Националне награде Оскар квалитета, у категорији великих орагaнизација, такође су уручене данас компанијама: Беохемија Београд, Београдски водовод и канализација, затим Заводу за уџбенике Београд и Путевима Србије. Ван територије Србије добитник награде у тој категорији је Дом здравља Бијељина.

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд