Конференција Егзит фондације о младима уз подршку НИС-а

Уз подршку НИС-а и у организацији Eгзит фондације и Града Новог Сада одржана је конференција „Youth Heroes" посвећена промоцији позитивних узора за младе

NIS_EXIT1

На скупу у Новом Саду, закључено је да подршка најбољим младим људима и њихова промоција као узора вршњацима представља један од кључних начина за изградњу просперитетног друштва у Србији. Такође, потврђена је иницијатива да се Нови Сад кандидује за омладинску престоницу Европе 2018. године.

Посебну пажњу учесника привукао је видео прилог у коме је представљено неколико „младих хероја“ који заслужују признање и пажњу јавности, међу којима су учесници НИС-овог програма „Енергија знања“, Софија Шошкић и Филип Илић.

НИС се на конференцији представио својим корпоративним програмом „Енергија знања“. Учесници скупа су упознати да је НИС као једна од највећих енергетских компанија у региону, препознао значај улагања у младе, образовање и науку, као и да се кроз стипендије за талентоване ученике, пројекте подршке за средњошколска такмичења, стажирање у компанији, као и друге могућности које НИС пружа кроз овај програм омогућавају сјајне шансе за младе и мотивисане људе.

_NIS_EXIT

-Зато негујемо партнерство са лидерима образовања у земљи. Сарађујемо са универзитетима, факултетима, као и средњим школама и стручним научним друштвима. Инвестирамо у образовни систем, ученике и студенте који током школовања остварују набоље резултате са циљем да креирамо будућност здравог друштва и обезбедимо висококвалификоване стручњаке који су потребни компанији“ – истакла је Снежана Лакићевић, менаџер за сарадњу са универзитетима у компанији НИС.

О значају подршке младим талентима и промовисању позитивних узора за младе у Србији говорили су и представници града Новог Сада, министарства омладине и спорта, као и Егзита.

Контакт:

Прес служба
011 313 0116
011 205 8490
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд