Награда града Зрењанина за 2013. припала НИС-у

На предлог градоначелника Зрењанина Ивана Бошњака, Комисија за додељивање награда и признања града Зрењанина одлучила је да НИС-у припадне „Награда града Зрењанина“ за 2013. годину.

ZRENJANIN nagrada grada

Награда је НИС-у додељена за пројекат „Енергија знања“ који је допринео успостављању добре комуникације између образовних институција, Техничког факултета „Михајло Пупин“ Зрењанин, Високе техничке школе струковних студија у Зрењанину и Средње техничке школе „Васа Јанков“ из Зрењанина, компаније НИС и града Зрењанина.

Корпоративни програм друштвене одговорности „Енергија знања“ је НИС покренуо како би обезбедио младе, квалитетне стручњаке. Концепција пројекта подразумева партнерство са образовним институцијама у земљи ради образовања високостручних кадрова за рад у НИС-у. Сарадња обухвата стипендирање најуспешнијих студената, програм стажирања у компанији, додатно усавршавање запослених, стицање нових знања и реализацију заједничких научно-истраживачких пројеката. „Енергија знања“ обухвата и програме подршке за средњошколце, укључујући организацију и спонзорисање свих нивоа такмичења и олимпијада у области математике, физике и руског језика.

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд