НИС – најбољи послодавац

Српска асоцијација менаџера (САМ) доделила је НИС-у гранд при за најбољег послодавца у 2012. години. Генерални директор НИС-а Кирил Кравченко, којем је награду уручио премијер Србије Ивица Дачић, том приликом је истакао да је ово једно од највећих признања за НИС, компанију која тежи да буде најбољи послодавац на Балкану.

NIS - najbolji poslodavac

Српска асоцијација менаџера, синоћ је у хотелу „Метропол“ по први пут доделила годишње награде у четири категорије. Поред титуле најбољег послодавца која је припала НИС-у, за најбољег менаџера проглашен је Веран Матић, председник борда директора Б92. Награду за најбољег младог менаџера до 35 година добио је директор маркетинга компаније „Јафа“ Александар Познанић, а за најбољу институцију за образовање и професионално усавршавање менаџера проглашен је Факултет организационих наука.

NIS - najbolji poslodavac

На додели првих годишњих награда САМ-а, асоцијације која окупља бројне угледне менаџере из Србије са задатком унaпређења пословног амбијента и убразања економског развоја Србије, присуствовао је велики број званица из пословног, политичког, културног и медијског живота.

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд