НИС освојио награду Веб феста за унапређење интернeта

На највећем регионалном интернет фестивалу под називом "Web fest.Me 2012", компанија НИС је освојила специјалну награду у области унапређења интернета. На свечаној церемонији фестивала, у београдском „Атељеу 212“ организатори су посебно истакли посвећаност НИС-а развоју корпоративних веб сервиса.

У протекле три и по године НИС уводи нове технологије у све сегменте пословања, у оквиру којих је и развој веб ресурса. Почео је са радом нови корпоративни сајт који је у потпуности редизајниран и прилагођен потребама потрошача, али и широј јавности.

NIS osvojio nagradu Veb festa za unapredjenje interneta

Сајт НИС-а нуди комплетне и разноврсне информације, не само о пословању компаније, већ и о нафтно-гасној индустрији. Осим тога, омогућује онлајн пријаве за програме донација и спонзорства, а велики део је посвећен програмима за младе. У оквиру сајта налази се и посебан део намењен инвеститорима, захваљујући којем стручна јавност може да се упозна са пословањем НИС-а, док је у оквиру развоја малопродајног бренда НИС Петрол покренут нови сајт првенствено усмерен на потрошаче. НИС је активан на друштвеним мрежама, у оквиру које има двосмерну комуникацију са јавностима и то преко Facebooka, Twitera I You tube НИС-а.

NIS osvojio nagradu Veb festa za unapredjenje interneta
Признање за развој интернета, у име НИС-а, примио је директор Дирекције за интерне комуникације Кирил Чорни

„Награда коју је НИС добио за развој интернета представља мотивацију за даљи рад, и Компанија ће наставити са константним унапређењем својих онлајн сервиса, који обезбеђују транспарентно пословање, дајући н тај начин пример осталим компанијама у региону. НИС је подигао стандарде за корпоративно онлајн присуство, и у интернет заједници све више постаје познат по отвореној и двосмерној комуникацији. То потврђује и чињеница да је посћеност НИС-овог корпоративног сајта порасла четири пута, као и да се број фанова на Facebook страници утростручио“, истакла је Светлана Вичерова, директор Функције за односе са јавношћу и комуникације НИС-а.

На „Web fest.Me 2012“, петом по реду, проглашени су и најбољи сајтови и пројекти у региону у категоријама – култура, блог, едукација, мода, е-трговина, визуелни дизајн, спорт, Facebook апликација, забава и форум, а додељен је и гран при жирија и гран при публике.

Са активностима НИС-а у веб сфери можете да се упознате преко следећих адреса:
www.nis.rs,
http://www.facebook.com/NaftnaIndustrijaSrbije
http://www.youtube.com/user/NISrbije
http://twitter.com/NISrbije

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд